Cowboymad
4 personer
Ingredienser
4 stk | æg |
8 skiver | parmaskinke |
2 stk | tomat |
1 bakke | hjertesalat |
1 bakke | karse |
2 spsk | dijonsennep |
2 spsk | kapers |
2 spsk | jalapeños |
2 tsk | balsamico |
100 g | smør |
Tilberedning
- 1
Skyl hjertesalatblade. Skær tomater i skiver.
- 2
Kom en smule smør på panden og lad det bruse op.
- 3
Slå æggene ud. Sluk derefter for panden og lad æggene stå stille og roligt.
- 4
Krydr med peber og en anelse salt. Dryp eventuelt med et par dråber balsamico – det giver en dejlig smag til æggene.
- 5
Anret direkte på tallerkenen. Smør lidt dijonsennep ud på tallerkenen. Læg derefter et par jalapeños og kapers på. Tomatskiver lægges ved sammen med to hjerteblade. Anret spejlæg og parmaskinke ovenpå salaten. Pynt med karse.