Couscous med krydret tomatsauce og kikærter

4 personer

Ingredienser

200 gcouscous
1 stkløg
2 fedhvidløg
0.5 stksquash
0.5 spskstødt kanel
0.5 spskspidskommen
0.5 spskkarry
1 dåsekikærter
1 dåsehakkede tomater
2 stkæbler
2.5 dlcreme fraiche 18%
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 45: Æbler
  • 1

    Kog couscousen efter anvisningen på posen.

  • 2

    Pil skrællen af løg og hvidløg og skyl squashen. Skær begge dele i små tern.

  • 3

    Varm en pande eller gryde op med olivenolie og svits kanel, spidskommen og karry sammen med løg, hvidløg og squash.

  • 4

    Kom kikærterne i en si og skyl dem. Tilsæt kikærter og hakkede tomater og lad saucen simre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.

  • 5

    Skyl æblerne og skær dem i tern.

  • 6

    Server couscousen med den krydrede tomatsauce og kikærter toppet med creme fraiche og æbletern. Velbekomme!

For ekstra smag: Tilsæt mere kanel, spidskommen og karry og top med friske krydderurter.
Couscous med krydret tomatsauce og kikærter