Couscous med krydret tomatsauce og kikærter
4 personer
Ingredienser
| 200 g | couscous |
| 1 stk | løg |
| 2 fed | hvidløg |
| 0.5 stk | squash |
| 0.5 spsk | stødt kanel |
| 0.5 spsk | spidskommen |
| 0.5 spsk | karry |
| 1 dåse | kikærter |
| 1 dåse | hakkede tomater |
| 2 stk | æbler |
| 2.5 dl | creme fraiche 18% |
| olivenolie | |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 45: Æbler
- 1
Kog couscousen efter anvisningen på posen.
- 2
Pil skrællen af løg og hvidløg og skyl squashen. Skær begge dele i små tern.
- 3
Varm en pande eller gryde op med olivenolie og svits kanel, spidskommen og karry sammen med løg, hvidløg og squash.
- 4
Kom kikærterne i en si og skyl dem. Tilsæt kikærter og hakkede tomater og lad saucen simre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.
- 5
Skyl æblerne og skær dem i tern.
- 6
Server couscousen med den krydrede tomatsauce og kikærter toppet med creme fraiche og æbletern. Velbekomme!
For ekstra smag: Tilsæt mere kanel, spidskommen og karry og top med friske krydderurter.
