Chokoladefondant med pistacie is og dulce de leche

4 personer

Ingredienser

1 dåsekondenseret mælk
1 pakkepistacie is
2 pakkerchokoladefondant
1 bakkehindbær

Tilberedning

Dulce de leche

  • 1

    Kog dåsen med kondenseret mælk i 3 timer mens den konstant er dækket af vand. Lad derefter dåsen afkøle.

  • 2

    Kom indholdet i en sprøjtepose eller brug en ske til at dekorere med ved anretning.

Pistacie is

  • 1

    Tag isen ud 10 min. før servering så den er nemmere at lave kugler af.

Chokoladefondant

  • 1

    Tilbered i microovn i 5 ½ min ved middel effekt eller 14-17 min ved 170°, direkte fra frost.

Ved anretning, brug lidt af de ’søde ribs’ fra krondyret og nogle friske hindbær og anret.
Chokoladefondant med pistacie is og dulce de leche