Byg selv-tacosalat med tortillachips, guacamole og creme fraiche

4 personer

Ingredienser

250 gfersk kylling i tern
1 dåsekidneybønner
20 gtaco krydderimix
200 gcherrytomater
0,5 stkagurk
1 stkcrisp salat
285 gløse majs
300 gdip med guacamolesmag
2,5 dlcreme fraiche 18%
200 gtortillachips
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 42.
  • 1

    Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits kyllingeternene. Kom kidneybønnerne i en si og skyl dem. Tilsæt dem til gryden sammen med taco-krydderiet.

  • 2

    Skyl cherrytomaterne, agurken og salaten. Skær det hele efter eget ønske.

  • 3

    Stil alle ingredienserne på bordet i skåle og på fade, og lad hele familien sammensætte deres egen tacosalat. Velbekomme!

Byg selv-tacosalat med tortillachips, guacamole og creme fraiche