Byg selv-tacosalat med tortillachips, guacamole og creme fraiche
4 personer
Ingredienser
250 g | fersk kylling i tern |
1 dåse | kidneybønner |
20 g | taco krydderimix |
200 g | cherrytomater |
0,5 stk | agurk |
1 stk | crisp salat |
285 g | løse majs |
300 g | dip med guacamolesmag |
2,5 dl | creme fraiche 18% |
200 g | tortillachips |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 42.
- 1
Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits kyllingeternene. Kom kidneybønnerne i en si og skyl dem. Tilsæt dem til gryden sammen med taco-krydderiet.
- 2
Skyl cherrytomaterne, agurken og salaten. Skær det hele efter eget ønske.
- 3
Stil alle ingredienserne på bordet i skåle og på fade, og lad hele familien sammensætte deres egen tacosalat. Velbekomme!