Byg-selv pastasalat med æg og rejer. Hertil hjemmerørt dilddressing
4 personer
Ingredienser
250 g | pastaskruer |
4 stk | æg |
4 stk | tomater |
0.5 stk | agurk |
2 stk | hjertesalat |
1 potte | dild |
2.5 dl | creme fraiche 18% |
1 spsk | ketchup |
285 g | løse majs |
200 g | rejer i lage |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 14: Tomater på stilk, hjertesalat, rejer i lage, æg
- 1
Kog pastaskruerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem herefter med koldt vand.
- 2
Bring en kasserolle med vand i kog og kog æggene i 8 min. Overhæld dem herefter med koldt vand, pil dem og skær dem i halve.
- 3
Skyl tomater, agurk og hjertesalat og skær det hele ud efter eget ønske.
- 4
Skyl dilden og hak den fint. Rør dild, creme fraiche og ketchup sammen. Smag til med salt og peber.
- 5
Stil alle ingredienserne på bordet i skåle og lad hele familien sammensætte deres egen pastasalat. Velbekomme.
