Byg-selv pastasalat med æg og rejer. Hertil hjemmerørt dilddressing

4 personer

Ingredienser

250 gpastaskruer
4 stkæg
4 stktomater
0.5 stkagurk
2 stkhjertesalat
1 pottedild
2.5 dlcreme fraiche 18%
1 spskketchup
285 gløse majs
200 grejer i lage
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 14: Tomater på stilk, hjertesalat, rejer i lage, æg
  • 1

    Kog pastaskruerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem herefter med koldt vand.

  • 2

    Bring en kasserolle med vand i kog og kog æggene i 8 min. Overhæld dem herefter med koldt vand, pil dem og skær dem i halve.

  • 3

    Skyl tomater, agurk og hjertesalat og skær det hele ud efter eget ønske.

  • 4

    Skyl dilden og hak den fint. Rør dild, creme fraiche og ketchup sammen. Smag til med salt og peber.

  • 5

    Stil alle ingredienserne på bordet i skåle og lad hele familien sammensætte deres egen pastasalat. Velbekomme.

Byg-selv pastasalat med æg og rejer. Hertil hjemmerørt dilddressing