Burger med oksebøffer, bacon og stegte løg. Hertil kartoffelskruer
4 personer
Ingredienser
600 g | frosne kartoffelskruer |
4 stk | løg |
100 g | bacon i skiver |
500 g | færdigformede hakkebøffer |
100 g | salat efter eget valg |
2 stk | tomater |
4 stk | brioche burgerbolle |
Tilberedning
- 1
Opvarm ovnen til 200° varmluft og læg kartoffelskruerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med lidt rapsolie og bag i ca. 20-25 minutter.
- 2
Skær løgene i tynde ringe og steg dem på en pande i lidt rapsolie, til de er faldet sammen og er blevet brune og søde.
- 3
Læg baconskiverne på en kold pande og tænd for varmen. Steg dem sprøde og gyldne. Lad dem herefter dryppe af på et stykke køkkenrulle.
- 4
Krydr bøfferne med salt og peber, og steg dem på panden, til de har fået den ønskede tilberedning.
- 5
Skyl salaten og tomaterne. Skær tomaterne i skiver.
- 6
Lun burgerbollerne i ovnen og eller på en brødrister.
- 7
Stil alt på bordet i skåle og på fade, og lad hele familien samle deres egen favoritburger med kartoffelskruer som tilbehør. Velbekomme!