Burger med oksebøffer, bacon og stegte løg. Hertil kartoffelskruer

4 personer

Ingredienser

600 gfrosne kartoffelskruer
4 stkløg
100 gbacon i skiver
500 gfærdigformede hakkebøffer
100 gsalat efter eget valg
2 stktomater
4 stkbrioche burgerbolle

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 48.
  • 1

    Opvarm ovnen til 200° varmluft og læg kartoffelskruerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med lidt rapsolie og bag i ca. 20-25 minutter.

  • 2

    Skær løgene i tynde ringe og steg dem på en pande i lidt rapsolie, til de er faldet sammen og er blevet brune og søde.

  • 3

    Læg baconskiverne på en kold pande og tænd for varmen. Steg dem sprøde og gyldne. Lad dem herefter dryppe af på et stykke køkkenrulle.

  • 4

    Krydr bøfferne med salt og peber, og steg dem på panden, til de har fået den ønskede tilberedning.

  • 5

    Skyl salaten og tomaterne. Skær tomaterne i skiver.

  • 6

    Lun burgerbollerne i ovnen og eller på en brødrister.

  • 7

    Stil alt på bordet i skåle og på fade, og lad hele familien samle deres egen favoritburger med kartoffelskruer som tilbehør. Velbekomme!

Burger med oksebøffer, bacon og stegte løg. Hertil kartoffelskruer