Burger med basilikum og tørret skinke

4 personer

Ingredienser

4 stkburgerbøf
4 stkburgerbolle
8 stksalatblade
4 stktomat
8 skiverlufttørret skinke
2 kvisterosmarin
Olivenolie

Basilikumcreme

1 dlmayonnaise
1 dlcreme fraiche
1 pottebasilikum
1 spskcitronsaft
Citronskal fra ½ økologisk citron
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Skær tomater i skiver. Læg på en bageplade med bagepapir og stænk med olivenolie, salt, peber og hakket rosmarin. Bag i ovnen ved 150° i ca. 30 minutter.

  • 2

    Læg ligeledes skinken på en bageplade med bagepapir og steg sprød i ovnen.

  • 3

    Bland alle ingredienserne til basilikumcreme sammen.

  • 4

    Steg burgerbøfferne i smør på en varm pande i 3-5 minutter på hver side.

  • 5

    Lun burgerbollerne i ovnen efter anvisning på pakken. Herefter flækkes burgerbollerne og smøres med basilikumcreme.

  • 6

    Fyld burgerne med først et par salatblade, dernæst bøf, bagte tomater og sprød skinke. Til sidst toppes med en skefuld basilikumcreme.

Burger med basilikum og tørret skinke