Burger med basilikum og tørret skinke
4 personer
Ingredienser
4 stk | burgerbøf |
4 stk | burgerbolle |
8 stk | salatblade |
4 stk | tomat |
8 skiver | lufttørret skinke |
2 kviste | rosmarin |
Olivenolie |
Basilikumcreme
1 dl | mayonnaise |
1 dl | creme fraiche |
1 potte | basilikum |
1 spsk | citronsaft |
Citronskal fra ½ økologisk citron | |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Skær tomater i skiver. Læg på en bageplade med bagepapir og stænk med olivenolie, salt, peber og hakket rosmarin. Bag i ovnen ved 150° i ca. 30 minutter.
- 2
Læg ligeledes skinken på en bageplade med bagepapir og steg sprød i ovnen.
- 3
Bland alle ingredienserne til basilikumcreme sammen.
- 4
Steg burgerbøfferne i smør på en varm pande i 3-5 minutter på hver side.
- 5
Lun burgerbollerne i ovnen efter anvisning på pakken. Herefter flækkes burgerbollerne og smøres med basilikumcreme.
- 6
Fyld burgerne med først et par salatblade, dernæst bøf, bagte tomater og sprød skinke. Til sidst toppes med en skefuld basilikumcreme.