Brownies
24 stk
Ingredienser
200 g | mørk chokolade |
150 g | smør |
250 g | sukker |
4 stk | æg |
100 g | hvedemel |
0,5 tsk | salt |
1 tsk | vaniljesukker |
100 g | valnødder |
Tilberedning
- 1
Opvarm ovnen til 175°. Beklæd en firkantet bageform (ca. 20x20 cm) med bagepapir.
- 2
Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den sammen med smørret over et vandbad eller i mikrobølgeovnen. Rør, indtil det er helt glat. Lad det køle lidt af.
- 3
Når chokoladeblandingen er kølet en smule af, tilsæt sukker og rør godt. Tilsæt æggene, ét ad gangen, og rør godt efter hvert æg.
- 4
Sigt hvedemel, salt og vaniljesukker sammen og vend det forsigtigt ind i chokoladeblandingen. Vend de hakkede valnødder i dejen.
- 5
Hæld dejen i den forberedte bageform. Bag i ovnen i ca. 25-30 minutter, eller indtil en tandstik indsættes i midten og kommer ud med kun et par fugtige krummer.
- 6
Lad kagen køle af i formen. Skær kagen i 24 firkanter (a ca. 5x5 cm). Server lun eller ved stuetemperatur.