Brownies

24 stk

Ingredienser

200 gmørk chokolade
150 gsmør
250 gsukker
4 stkæg
100 ghvedemel
0,5 tsksalt
1 tskvaniljesukker
100 gvalnødder

Tilberedning

  • 1

    Opvarm ovnen til 175°. Beklæd en firkantet bageform (ca. 20x20 cm) med bagepapir.

  • 2

    Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den sammen med smørret over et vandbad eller i mikrobølgeovnen. Rør, indtil det er helt glat. Lad det køle lidt af.

  • 3

    Når chokoladeblandingen er kølet en smule af, tilsæt sukker og rør godt. Tilsæt æggene, ét ad gangen, og rør godt efter hvert æg.

  • 4

    Sigt hvedemel, salt og vaniljesukker sammen og vend det forsigtigt ind i chokoladeblandingen. Vend de hakkede valnødder i dejen.

  • 5

    Hæld dejen i den forberedte bageform. Bag i ovnen i ca. 25-30 minutter, eller indtil en tandstik indsættes i midten og kommer ud med kun et par fugtige krummer.

  • 6

    Lad kagen køle af i formen. Skær kagen i 24 firkanter (a ca. 5x5 cm). Server lun eller ved stuetemperatur.

Brownies