Brownie med karamel

Ingredienser

100 gsmør
100 gmørk chokolade
2 dlsukker
2 stkæg
1 dlmel
1 dlkakao
0,5 tskbagepulver
1 knivspidssalt
100 gmælkechokolade
0,5 dåsesødet kondenseret mælk

Tilberedning

  • 1

    Smelt smør og mørk chokolade over et vandbad.

  • 2

    Pisk sukker og æg let og luftigt. Vend chokoladeblandingen i æggesnapsen.

  • 3

    Sigt mel, kakao, bagepulver og salt i.

  • 4

    Hæld dejen i en form med bagepapir.

  • 5

    Hak den lyse chokolade, og drys den ud over dejen.

  • 6

    Hæld den kondenserede mælk ud over kagen (lav små fordybninger med en ske sådan at mælken siver lidt ned i dejen).

  • 7

    Bag kagen ved 170° i ca. 40 minutter. Hold øje med kagen de sidste minutter, så det karamelliserede lag ikke får for meget.

  • 8

    Skær kagen ud i små firkanter.

Brownie med karamel