Brownie med karamel
Ingredienser
| 100 g | smør |
| 100 g | mørk chokolade |
| 2 dl | sukker |
| 2 stk | æg |
| 1 dl | mel |
| 1 dl | kakao |
| 0.5 tsk | bagepulver |
| 1 knivspids | salt |
| 100 g | mælkechokolade |
| 0.5 dåse | sødet kondenseret mælk |
Tilberedning
- 1
Smelt smør og mørk chokolade over et vandbad.
- 2
Pisk sukker og æg let og luftigt. Vend chokoladeblandingen i æggesnapsen.
- 3
Sigt mel, kakao, bagepulver og salt i.
- 4
Hæld dejen i en form med bagepapir.
- 5
Hak den lyse chokolade, og drys den ud over dejen.
- 6
Hæld den kondenserede mælk ud over kagen (lav små fordybninger med en ske sådan at mælken siver lidt ned i dejen).
- 7
Bag kagen ved 170° i ca. 40 minutter. Hold øje med kagen de sidste minutter, så det karamelliserede lag ikke får for meget.
- 8
Skær kagen ud i små firkanter.
