Bowl med varmrøget laks og spejlæg

4 personer

Ingredienser

250 gris
250 grødkålshoved
250 gedamamebønner
1 stkagurk
1 stkmango
4 stkæg
150 gvarmrøget laks
gomadressing
olivenolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 51: Rødkålshoved, æg, varmrøget laks
  • 1

    Kog risene efter anvisningen på posen.

  • 2

    Snit rødkålen fint - brug evt. et mandolinjern. Kram den fintsnittede rødkål sammen med en god sjat gomadressing og stil til side.

  • 3

    Tilbered edamamebønnerne efter anvisningen på pakken.

  • 4

    Skyl agurken og skræl mangoen. Skær agurk og mango i små tern.

  • 5

    Varm en pande op med lidt olivenolie. Slå æggene ud på panden og steg dem til spejlæg.

  • 6

    Pil skindet af laksen og pluk kødet i små stykker.

  • 7

    Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen bowl med varmrøget laks og spejlæg.

For ekstra smag: Top med sesamfrø, friske koriander og limesaft.
Bowl med varmrøget laks og spejlæg