Bowl med varmrøget laks og spejlæg
4 personer
Ingredienser
| 250 g | ris |
| 250 g | rødkålshoved |
| 250 g | edamamebønner |
| 1 stk | agurk |
| 1 stk | mango |
| 4 stk | æg |
| 150 g | varmrøget laks |
| gomadressing | |
| olivenolie |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 51: Rødkålshoved, æg, varmrøget laks
- 1
Kog risene efter anvisningen på posen.
- 2
Snit rødkålen fint - brug evt. et mandolinjern. Kram den fintsnittede rødkål sammen med en god sjat gomadressing og stil til side.
- 3
Tilbered edamamebønnerne efter anvisningen på pakken.
- 4
Skyl agurken og skræl mangoen. Skær agurk og mango i små tern.
- 5
Varm en pande op med lidt olivenolie. Slå æggene ud på panden og steg dem til spejlæg.
- 6
Pil skindet af laksen og pluk kødet i små stykker.
- 7
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen bowl med varmrøget laks og spejlæg.
For ekstra smag: Top med sesamfrø, friske koriander og limesaft.
