Bønne- og avocadosalat
4 personer
Ingredienser
Salat
| 2 dåser | kidneybønner |
| 500 g | haricots verts |
| 2 stk | avocado |
| 1 stk | rødløg |
| 200 g | salattern |
Dressing
| 1 spsk | olie |
| 1 stk | økologisk citron |
| 2 fed | hvidløg |
| 1 tsk | paprika |
| friskkværnet peber |
Tilbehør
| 4 skiver | fuldkornssandwichbrød |
Tilberedning
- 1
Hæld væden fra kidneybønnerne, skyl dem i en sigte og lad dem dryppe af.
- 2
Kog de grønne bønner i ca. 3 min.
- 3
Pisk en dressing af olivenolie, citronsaft og –skal, hvidløg, paprika og friskkværnet peber. Hæld den over de kogte bønner og lad det trække i 15-30 minutter.
- 4
Rens avocadoerne og skær dem i tern. Rens løget og skær det i tynde ringe.
- 5
Bland det hele forsigtigt sammen med kidneybønnerne i en skål og vend med salattern.
- 6
Rist fuldkornssandwichbrødet og skær det i tern. Server salaten med de ristede brødcroutoner.
Dette er en nøglehulsmærket opskrift.
