Bønne- og avocadosalat

4 personer

Ingredienser

Salat

2 dåserkidneybønner
500 gharicots verts
2 stkavocado
1 stkrødløg
200 gsalattern

Dressing

1 spskolie
1 stkøkologisk citron
2 fedhvidløg
1 tskpaprika
friskkværnet peber

Tilbehør

4 skiverfuldkornssandwichbrød

Tilberedning

  • 1

    Hæld væden fra kidneybønnerne, skyl dem i en sigte og lad dem dryppe af.

  • 2

    Kog de grønne bønner i ca. 3 min.

  • 3

    Pisk en dressing af olivenolie, citronsaft og –skal, hvidløg, paprika og friskkværnet peber. Hæld den over de kogte bønner og lad det trække i 15-30 minutter.

  • 4

    Rens avocadoerne og skær dem i tern. Rens løget og skær det i tynde ringe.

  • 5

    Bland det hele forsigtigt sammen med kidneybønnerne i en skål og vend med salattern.

  • 6

    Rist fuldkornssandwichbrødet og skær det i tern. Server salaten med de ristede brødcroutoner.

Dette er en nøglehulsmærket opskrift.
Bønne- og avocadosalat