Bøf Lindstrøm
4 personer
Ingredienser
| 400 g | hakket oksekød |
| 1 stk | syltet rødbede |
| 2 spsk | kapers |
| 1 stk | løg |
| 1 stk | æg |
| 2 spsk | mel |
| salt | |
| peber | |
| olie eller smør til stegning |
Ovnbagte grøntsager
| 4 stk | gulerod |
| 2 stk | pastinak |
| 2 stk | rødløg |
| 1 håndfuld | bredbladet persille |
| olie eller smør til stegning |
Tilberedning
- 1
Riv løg og hak de syltede rødbeder fint. Bland sammen med oksekødet og de øvrige ingredienser.
- 2
Form farsen til bøffer og steg bøfferne i ca. 7 minutter på hver side.
Ovnbagte grøntsager
- 1
Skær gulerødder pastinak og rødløg i passende stykker, læg grøntsagerne i et smurt ovnfast fad.
- 2
Drys med bredbladet persille. Bag grøntsagerne i ovnen i ca. 30 minutter ved 200°.
- 3
Server ovnbagte kartofler med kryddersmør til.
