Bøf Lindstrøm
4 personer
Ingredienser
| 400 g | hakket oksekød | 
| 1 stk | syltet rødbede | 
| 2 spsk | kapers | 
| 1 stk | løg | 
| 1 stk | æg | 
| 2 spsk | mel | 
| salt | |
| peber | |
| olie eller smør til stegning | 
Ovnbagte grøntsager
| 4 stk | gulerod | 
| 2 stk | pastinak | 
| 2 stk | rødløg | 
| 1 håndfuld | bredbladet persille | 
| olie eller smør til stegning | 
Tilberedning
- 1
Riv løg og hak de syltede rødbeder fint. Bland sammen med oksekødet og de øvrige ingredienser.
 - 2
Form farsen til bøffer og steg bøfferne i ca. 7 minutter på hver side.
 
Ovnbagte grøntsager
- 1
Skær gulerødder pastinak og rødløg i passende stykker, læg grøntsagerne i et smurt ovnfast fad.
 - 2
Drys med bredbladet persille. Bag grøntsagerne i ovnen i ca. 30 minutter ved 200°.
 - 3
Server ovnbagte kartofler med kryddersmør til.
 
