Blomkålssuppe med ristede mandler og timian. Hertil hvidløgsflute

4 personer

Ingredienser

1 stkløg
1 stkblomkål
8 dlvand
1 terninggrøntsagsbouillon
2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
50 gmandler
200 gPhiladelphia naturel
olivenolie
salt
peber
frisk timian

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 30: Blomkål og hvidløgsflute
  • 1

    Tænd ovnen på 200° varmluft.

  • 2

    Pil skrællen af løget og hak det groft. Skyl blomkålen og pluk det i små buketter.

  • 3

    Varm en gryde op med olivenolie og svits løg og blomkålsbuketter. Tilsæt vand og bouillon og lad det simre under låg i ca. 15 min.

  • 4

    Kom hvidløgsflute og mandler på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen i ca. 10 min.

  • 5

    Blend suppen med en stavblender. Tilsæt Philadelphia og varm suppen op. Smag til med salt og peber.

  • 6

    Server blomkålssuppen med ristede mandler, friskhakket timian på toppen og sprøde hvidløgsflutes som tilbehør. Velbekomme!

Blomkålssuppe med ristede mandler og timian. Hertil hvidløgsflute