Blomkålssuppe med ristede mandler og timian. Hertil hvidløgsflute
4 personer
Ingredienser
1 stk | løg |
1 stk | blomkål |
8 dl | vand |
1 terning | grøntsagsbouillon |
2 stk | hvidløgsflute med fuldkorn |
50 g | mandler |
200 g | Philadelphia naturel |
olivenolie | |
salt | |
peber | |
frisk timian |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 30: Blomkål og hvidløgsflute
- 1
Tænd ovnen på 200° varmluft.
- 2
Pil skrællen af løget og hak det groft. Skyl blomkålen og pluk det i små buketter.
- 3
Varm en gryde op med olivenolie og svits løg og blomkålsbuketter. Tilsæt vand og bouillon og lad det simre under låg i ca. 15 min.
- 4
Kom hvidløgsflute og mandler på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen i ca. 10 min.
- 5
Blend suppen med en stavblender. Tilsæt Philadelphia og varm suppen op. Smag til med salt og peber.
- 6
Server blomkålssuppen med ristede mandler, friskhakket timian på toppen og sprøde hvidløgsflutes som tilbehør. Velbekomme!
