Bløde løg
Ingredienser
| 100 g | smør |
| 0.5 dl | olie til stegning |
| 2 stk | løg |
| 2 stk | rødløg |
| 6 fed | hvidløg |
| 1 tsk | rørsukker |
| 1 tsk | dijonsennep |
| 1 dl | mørk øl |
| 1 bundt | timian |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
Bløde løg smager skønt som tilbehør til fx sandwich eller som klassisk tilbehør til en god hakkebøf.
- 1
Skær løg i skiver. Varm smør og olie op på en pande.
- 2
Når smørret er smeltet, tilsættes løg. Lad dem blive gyldne ved middel varme.
- 3
Tilsæt sukker og lad løgene langsomt karamelisere. Tilsæt dijonsennep og øl og lad løgene simre videre til der ikke er mere væde. Smag til med salt og peber.
