Bearnaise-burgere med hakket svinekød og ristede løg. Hertil fritter
4 personer
Ingredienser
600 g | pommes frites |
400 g | hakket svinekød |
1 stk | hjertesalat |
0.5 stk | agurk |
2 stk | tomater |
4 stk | brioche burgerbolle |
50 g | ristede løg |
bearnaisemayo | |
rapsolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 41: Brioche burgerbolle, hakket svinekød, pommes frites
- 1
Fordel fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og tilbered dem i ovnen efter anvisningen på posen.
- 2
Form hakkebøffer af farsen. Varm en pande op med olie og steg bøfferne til de er, som du foretrækker dem. Krydr med salt og peber.
- 3
Skyl hjertesalaten. Skyl agurken og tomaterne og skær begge dele i skiver.
- 4
Lun burgerbollerne i ovnen.
- 5
Anret alle ingredienserne i skåle og på fade og lad hele familien samle deres egen favoritburger. Server dem med sprøde fritter som tilbehør. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med husets yndlingsdyppelse og steg et spejlæg til burgerne.
