Bearnaise-burgere med hakket svinekød og ristede løg. Hertil fritter

4 personer

Ingredienser

600 gpommes frites
400 ghakket svinekød
1 stkhjertesalat
0.5 stkagurk
2 stktomater
4 stkbrioche burgerbolle
50 gristede løg
bearnaisemayo
rapsolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 41: Brioche burgerbolle, hakket svinekød, pommes frites
  • 1

    Fordel fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og tilbered dem i ovnen efter anvisningen på posen.

  • 2

    Form hakkebøffer af farsen. Varm en pande op med olie og steg bøfferne til de er, som du foretrækker dem. Krydr med salt og peber.

  • 3

    Skyl hjertesalaten. Skyl agurken og tomaterne og skær begge dele i skiver.

  • 4

    Lun burgerbollerne i ovnen.

  • 5

    Anret alle ingredienserne i skåle og på fade og lad hele familien samle deres egen favoritburger. Server dem med sprøde fritter som tilbehør. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med husets yndlingsdyppelse og steg et spejlæg til burgerne.
Bearnaise-burgere med hakket svinekød og ristede løg. Hertil fritter