Bagels med spicy tun
4 stk
Ingredienser
| 4 stk | bagels | 
| 200 g | flødeost | 
| 0.25 potte | purløg | 
| 200 g | drænet tun | 
| 1 stk | rødløg | 
| 1 stk | forårsløg | 
| 1 stk | jalapeño | 
| Sprød salat | |
| Sort peber | |
| Citronskal | |
| Citronsaft | |
| Salt | 
Tilberedning
- 1Forvarm ovnen til 200°. 
- 2Bag bagels i ovnen til de er lysebrune. Det tager (afhængigt af ovn) cirka 6-9 minutter, lad dem køle af og halver dem. 
- 3Imens bagels bager + køler af, laves tunfyldet. Dræn tun og bland det med skåret rødløg, fintsnittet jalapenos og fintstøret forårsløg. Smag til med sort peber og salt. 
- 4Vend flødeost med fintsnittet purløg, revet citronskal, citronsaft, sort peber og salt. 
- 5Skyl salaten og lad den dryppe af. 
- 6Saml bagels ved at smørre begge halvdele med flødeosten, kom tunsalaten på og kom salat i. 
