Bagels med laks og æg. Hertil sprød salat

4 personer

Ingredienser

4 stkæg
150 gvarmrøget laks
1 stkrødløg
0.5 dlmayonnaise
0.5 spskdijonsennep
0.5 stkcitron
400 gbagels
50 gsolsikkekerner
3 stkclementiner
200 gfærdigsnittet vinterkålsalat
50 ghvidløgsost
dressing efter eget valg
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 51: Æg, varmrøget laks, clementiner, færdigsnittet vinterkålsalat, hvidløgsost
  • 1

    Opvarm ovnen til 200° varmluft. Kog æggene i ca. 8 min. og overhæld dem herefter med koldt vand.

  • 2

    Fjern skindet fra laksen og riv kødet i mindre stykker med to gafler. Skræl rødløget og hak det i små tern. Bland laks og rødløg med mayonnaise, sennep og lidt saft fra citronen. Smag til salt og peber.

  • 3

    Lun bagelsene i ovnen efter anvisningen på posen.

  • 4

    Rist solsikkekernerne på en tør pande til de har taget farve. Køl dem af på en tallerken. Skræl clementinerne og skær skiverne i halve. Bland solsikkekerner med vinterkålsalat, mandariner og valgfri dressing. Smag til med salt og peber.

  • 5

    Smør dine bagels med smøreost og top med laks og æg i skiver. Du kan enten servere salaten som tilbehør eller komme den i din bagel.

Bagels med laks og æg. Hertil sprød salat