Bagekartofler med friskost. Hertil salat og spejlæg

4 personer

Ingredienser

1000 gbagekartofler
1 stkgranatæble
0,5 stkspidskål
1 pottepersille
4 stkæg
100 gosteroulade el. anden friskost
salt
peber
olivenolie
dressing efter eget valg

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 46.
  • 1

    Opvarm ovnen til 225° varmluft. Skyl kartoflerne og skær dem i halve. Læg dem i et ovnfast fad beklædt med bagepapir, lidt olivenolie og salt. Du kan også give dem et drys paprika eller andre krydderier. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 30-35 minutter, til de er gyldne og sprøde.

  • 2

    Halvér granatæblet. Pil kernerne ud af granatæblet (pas på tøjet!). Slå evt. på ydersiden af skallen med bagsiden af en grydeske, så kernerne falder ud. Skyl spidskålen og skær det i tynde strimler. Hak persillen fint og bland det med spidskål, granatæblekerner og en valgfri dressing.

  • 3

    Varm lidt olivenolie op på en pande. Slå æggene ud på panden og krydr med salt og peber. Steg spejlæggene som du bedst kan lide dem.

  • 4

    Server de bagte kartofler med en skive osteroulade eller anden friskost på toppen sammen med den sprøde salat og spejlæggene. Velbekomme!

Bagekartofler med friskost. Hertil salat og spejlæg