Avocadosalat med granatæble, oliven og bacon

4 personer

Ingredienser

Avocadosalat

2 stkhjertesalat
2 stkavocado

Marinade

1 stkgranatæble
0,5 stkcitron
2 spskolivenolie
1 spskhvidvinseddike
salt
peber

Topping

4 skiverbacon
12 stkgræske oliven med mandler
karse
basilikum

Tilberedning

Topping

  • 1

    Steg bacon sprødt. Lad bacon dryppe af og køle af på et stykke køkkenrulle.

Marinade

  • 1

    Rør citronsaft, olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber sammen.

  • 2

    Bank granatæblekernerne ud af skallen med en grydeske. Vend granatæblekernerne i marinaden.

Avocadosalat

  • 1

    Skyl hjertesalathovederne og skær stokkene af. Fordel bladene på tallerkener.

  • 2

    Fjern sten og skal fra avocadoerne og skær dem ud i skiver. Fordel på tallerkenerne.

  • 3

    Læg de ristede baconstykker og græske oliven med mandler ovenpå.

  • 4

    Hæld marinaden ud over avocadosalaten. Pynt med karse og basilikum.

Avocadosalat med granatæble, oliven og bacon