Avocadosalat med granatæble, oliven og bacon
4 personer
Ingredienser
Avocadosalat
2 stk | hjertesalat |
2 stk | avocado |
Marinade
1 stk | granatæble |
0,5 stk | citron |
2 spsk | olivenolie |
1 spsk | hvidvinseddike |
salt | |
peber |
Topping
4 skiver | bacon |
12 stk | græske oliven med mandler |
karse | |
basilikum |
Tilberedning
Topping
- 1
Steg bacon sprødt. Lad bacon dryppe af og køle af på et stykke køkkenrulle.
Marinade
- 1
Rør citronsaft, olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber sammen.
- 2
Bank granatæblekernerne ud af skallen med en grydeske. Vend granatæblekernerne i marinaden.
Avocadosalat
- 1
Skyl hjertesalathovederne og skær stokkene af. Fordel bladene på tallerkener.
- 2
Fjern sten og skal fra avocadoerne og skær dem ud i skiver. Fordel på tallerkenerne.
- 3
Læg de ristede baconstykker og græske oliven med mandler ovenpå.
- 4
Hæld marinaden ud over avocadosalaten. Pynt med karse og basilikum.