Aspargessuppe med ristede pinjekerner og pesto-twisters

4 personer

Ingredienser

1 stkløg
425 gkartofler på glas
7 dlvand
1 terninggrøntsagsbouillon
400 gpizzadej
130 ggrøn pesto
2 dåserhvide aspargessnitter
2.5 dlcremefine 15%
25 gpinjekerner
0.5 dlolivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 45: Kartofler på glas, cremefine
  • 1

    Pil skrællen af løget og skær det i grove stykker.

  • 2

    Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits løg og kartofler. Tilsæt vand og bouillon og lad det simre i ca. 15 min.

  • 3

    Imens suppen simrer: Tænd ovnen på 180° varmluft. Fold pizzadejen ud og smør den ene halvdel (vertikalt) med pesto - gem halvdelen af pestoen til topping. Fold den anden halvdel henover.

  • 4

    Skær dejen i strimler á ca. 2 cm tykkelse og sno dem. Læg pesto-twisterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag pesto-twisterne i ovnen i ca. 12 min.

  • 5

    Hæld væden fra aspargesene og tilsæt dem sammen med cremefine til suppen. Lad suppen simre i ca. 5 min. Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber.

  • 6

    Rist pinjekernerne på en tør pande og rør resten af pestoen op med olivenolie.

  • 7

    Server suppen i skåle, top med pesto og ristede pinjekerner og pesto-twisters som tilbehør. Velbekomme!

Aspargessuppe med ristede pinjekerner og pesto-twisters