Asiatisk poke-bowl med ris, kylling og sød chilisauce
4 personer
Ingredienser
250 g | ris |
250 g | edamamebønner |
250 g | gulerødder |
0,5 stk | agurk |
0,5 stk | spidskål |
450 g | kyllingefilet |
100 g | peanuts |
sød chilisauce | |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 46.
- 1
Kog risene efter anvisningen på pakken. Overhæld edamamebønnerne med kogende vand.
- 2
Skræl gulerødderne og skyl agurken. Skær gulerødder og agurk efter eget ønske og snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern.
- 3
Skær kyllingefileterne i mundrette stykker. Varm en pande op med lidt olivenolie og steg kyllingestykkerne. Krydr med salt og peber.
- 4
Stil alle ingredienserne på bordet i små skåle og lad familien sammensætte deres helt egen poke-bowl, toppet med peanuts og sød chilisauce. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med friske krydderurter og soya