Asiatisk nudelsalat med kødboller og mango

4 personer

Ingredienser

1 pottefriske koriander
1 stklime
500 ghakket svinekød
1 fedhvidløg
1 stkæg
2 spskhvedemel
250 gnudler
2 stksnackpeber
0.5 stkspidskål
1 stkmango
150 grevne gulerødder
soya
sesamolie
rapsolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 34: Hakket svinekød, snackpeber, mango, revne gulerødder
  • 1

    Hak korianderne fint. Skyl limen og riv skallen på den fine side af et rivejern.

  • 2

    Rør svinekødet sammen med koriander, revet limeskal, presset hvidløg, æg, mel, salt og peber.

  • 3

    Varm en pande op med olie og steg en lille prøve-kødbolle for at smage til. Form kødbollerne med en teske og steg dem til de har fået en fast konsistens og en gylden overflade.

  • 4

    Kog nudlerne efter anvisningen på posen og overhæld dem herefter med koldt vand. Lad dem dryppe af.

  • 5

    Skyl snackpeberne, fjerne kernerne og skær kødet ud efter eget ønske. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern men pas på fingrene! Skræl mangoen, fjern stenen og skær kødet i tern.

  • 6

    Vend nudlerne sammen med snackpeber, spidskål, mango og revne gulerødder og smag til med soya, sesamolie og friskpresset limesaft.

  • 7

    Server nudelsalaten toppet med de lækre små kødboller. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med sød chilisauce.
Asiatisk nudelsalat med kødboller og mango