Asiatisk nudelsalat med kødboller og mango
4 personer
Ingredienser
1 potte | friske koriander |
1 stk | lime |
500 g | hakket svinekød |
1 fed | hvidløg |
1 stk | æg |
2 spsk | hvedemel |
250 g | nudler |
2 stk | snackpeber |
0.5 stk | spidskål |
1 stk | mango |
150 g | revne gulerødder |
soya | |
sesamolie | |
rapsolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Hak korianderne fint. Skyl limen og riv skallen på den fine side af et rivejern.
- 2
Rør svinekødet sammen med koriander, revet limeskal, presset hvidløg, æg, mel, salt og peber.
- 3
Varm en pande op med olie og steg en lille prøve-kødbolle for at smage til. Form kødbollerne med en teske og steg dem til de har fået en fast konsistens og en gylden overflade.
- 4
Kog nudlerne efter anvisningen på posen og overhæld dem herefter med koldt vand. Lad dem dryppe af.
- 5
Skyl snackpeberne, fjerne kernerne og skær kødet ud efter eget ønske. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern men pas på fingrene! Skræl mangoen, fjern stenen og skær kødet i tern.
- 6
Vend nudlerne sammen med snackpeber, spidskål, mango og revne gulerødder og smag til med soya, sesamolie og friskpresset limesaft.
- 7
Server nudelsalaten toppet med de lækre små kødboller. Velbekomme!
