Andebryst med appelsinsmør og grillet majs
4 personer
Ingredienser
Andebryst og grillet majs
4 stk | andebryst |
4 stk | majskolbe |
salt | |
peber |
Appelsinsmør
1 stk | appelsin |
1 fed | hvidløg |
200 g | blødt smør |
4 stk | forårsløg |
1 tsk | ingefær |
1 bundt | purløg |
salt | |
peber |
Tilberedning
Appelsinsmør
- 1
Skær hvidløg i tynde skiver, fintsnit forårsløg, riv appelsinskal og ingefær.
- 2
Rør hvidløg, forårsløg, appelsinskal og -saft sammen med de øvrige ingredienser til appelsinsmør. Stil appelsinsmør på køl.
Andebryst og grillet majs
- 1
Krydr andebrysterne med salt og peber.
- 2
Grill majskolberne jævnt på alle sider uden at fjerne bladene.
- 3
Grill andebrysterne 5 minutter på hver side. Server straks med appelsinsmør til.