Andebryst med appelsinsmør og grillet majs

4 personer

Ingredienser

Andebryst og grillet majs

4 stkandebryst
4 stkmajskolbe
salt
peber

Appelsinsmør

1 stkappelsin
1 fedhvidløg
200 gblødt smør
4 stkforårsløg
1 tskingefær
1 bundtpurløg
salt
peber

Tilberedning

Appelsinsmør

  • 1

    Skær hvidløg i tynde skiver, fintsnit forårsløg, riv appelsinskal og ingefær.

  • 2

    Rør hvidløg, forårsløg, appelsinskal og -saft sammen med de øvrige ingredienser til appelsinsmør. Stil appelsinsmør på køl.

Andebryst og grillet majs

  • 1

    Krydr andebrysterne med salt og peber.

  • 2

    Grill majskolberne jævnt på alle sider uden at fjerne bladene.

  • 3

    Grill andebrysterne 5 minutter på hver side. Server straks med appelsinsmør til.

Andebryst med appelsinsmør og grillet majs