And med rød karry, ananas og ris
4 personer
Ingredienser
| 150 g | cherrytomater |
| 170 g | frisk ananas |
| 4 stk | små andebryster med skind |
| 95 g | rød karrypasta |
| 2 dåser | kokosmælk |
| Fiskesauce, mængde efter smag | |
| 50 g | sukker |
| 360 g | basmatiris |
| 1 potte | basilikum |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
- 1
Dup andebrysterne med køkkenrulle og rids dem alle med en skarp kniv. Gnid godt med salt ind i andebrysterne på begge sider.
- 2
Kom andebrysterne med skindsiden ned af i en kold gryde. Tænd for middelvarme og lad dem langsomt stege gyldne og sprøde i cirka 7-9 minutter. Vend andebrysterne og steg dem på den anden side i 4-5 minutter og tag herefter andebrysterne af varmen og lad dem trække færdigt (gem andefedtet).
- 3
Kog risene efter anvisningen på posen.
- 4
Imens risene koger, laves den røde karry.
- 5
Kom den røde karrypasta i gryden med det overskydende andefedt. Lad det stege i 2-4 minutter ved middelvarme. Kom herefter lidt af kokosmælken i og rør det til en homogen masse. Tilføj resten af kokosmælken.
- 6
Smag den røde karry til med fiskesauce og sukker. Skru ned for gryden til middellav varme og kom tomater (skåret i kvarte), ananasstykker og halvdelen af basilikummen i. Lad det simre i 8-10 minutter og fjern herefter den røde karry fra varmen.
- 7
Server den røde karry med ris, andebryst og frisk basilikum på toppen.
