Amerikanske cookies
Ingredienser
200 g | hasselnødder |
500 g | smør |
500 g | sukker |
1 dåse | sødet kondenseret mælk |
700 g | hvedemel |
2 tsk | bagepulver |
200 g | mørk chokolade |
Tilberedning
- 1
Hak hasselnødderne og rist på en tør pande i et par minutter.
- 2
Pisk smør og sukker til det bliver lyst og luftigt. Pisk kondenserede mælk i.
- 3
Hak mørk chokolade. Tilsæt mel, bagepulver, mørk chokolade og hasselnødder. Rør godt.
- 4
Stil dejen i køleskabet i et par timer, gerne til næste dag.
- 5
Varm ovnen op til 180°.
- 6
Tag en spiseskefuld dej og tril kugler. Læg kuglerne på en bageplade beklædt med bagepapir og tryk dem, så de bliver ca. 1½ cm høje.
- 7
Bag dem i ca. 10-15 minutter til de er gyldne i kanten. Lad kagerne køle lidt og flyt dem over på en rist til endelig afkøling.