Amerikanske cookies

Ingredienser

200 ghasselnødder
500 gsmør
500 gsukker
1 dåsesødet kondenseret mælk
700 ghvedemel
2 tskbagepulver
200 gmørk chokolade

Tilberedning

  • 1

    Hak hasselnødderne og rist på en tør pande i et par minutter.

  • 2

    Pisk smør og sukker til det bliver lyst og luftigt. Pisk kondenserede mælk i.

  • 3

    Hak mørk chokolade. Tilsæt mel, bagepulver, mørk chokolade og hasselnødder. Rør godt.

  • 4

    Stil dejen i køleskabet i et par timer, gerne til næste dag.

  • 5

    Varm ovnen op til 180°.

  • 6

    Tag en spiseskefuld dej og tril kugler. Læg kuglerne på en bageplade beklædt med bagepapir og tryk dem, så de bliver ca. 1½ cm høje.

  • 7

    Bag dem i ca. 10-15 minutter til de er gyldne i kanten. Lad kagerne køle lidt og flyt dem over på en rist til endelig afkøling.

Amerikanske cookies