Ærte-spinatsovs

4 personer

Ingredienser

150 ghelbladet spinat fra frost
75 gfrosne ærter
0,5 terninghønsebouillon
2 dlvand
1,5 dlminimælk
2 tskflydende margarine
1 bundtpersille
1 stkrevet muskatnød
1 knivspidsgroft salt
peber

Tilberedning

Tip: Velegnet til karbonader, farsretter og fisk.
  • 1

    Tø spinaten op og dræn den for vand.

  • 2

    Kom spinat, ærter, findelt bouillonterning, vand og mælk i en gryde og kog det i ca. 5 min. under låg.

  • 3

    Tilsæt skyllet persille og blend blandingen sammen med en stavblender til ensartet konsistens.

  • 4

    Varm sovsen grundigt igennem, rør margarinen i og smag til med revet muskatnød, et drys groft salt og peber.

Eventuelle rester bør nedkøles hurtigst muligt og gennemvarmes grundig før genanvendelse.
Ærte-spinatsovs