Ærte-spinatsovs
4 personer
Ingredienser
| 150 g | helbladet spinat fra frost |
| 75 g | frosne ærter |
| 0.5 terning | hønsebouillon |
| 2 dl | vand |
| 1.5 dl | minimælk |
| 2 tsk | flydende margarine |
| 1 bundt | persille |
| 1 stk | revet muskatnød |
| 1 knivspids | groft salt |
| peber |
Tilberedning
Tip: Velegnet til karbonader, farsretter og fisk.
- 1
Tø spinaten op og dræn den for vand.
- 2
Kom spinat, ærter, findelt bouillonterning, vand og mælk i en gryde og kog det i ca. 5 min. under låg.
- 3
Tilsæt skyllet persille og blend blandingen sammen med en stavblender til ensartet konsistens.
- 4
Varm sovsen grundigt igennem, rør margarinen i og smag til med revet muskatnød, et drys groft salt og peber.
Dette er en nøglehulsmærket opskrift.
