Ærte-spinatsovs
4 personer
Ingredienser
150 g | helbladet spinat fra frost |
75 g | frosne ærter |
0,5 terning | hønsebouillon |
2 dl | vand |
1,5 dl | minimælk |
2 tsk | flydende margarine |
1 bundt | persille |
1 stk | revet muskatnød |
1 knivspids | groft salt |
peber |
Tilberedning
Tip: Velegnet til karbonader, farsretter og fisk.
- 1
Tø spinaten op og dræn den for vand.
- 2
Kom spinat, ærter, findelt bouillonterning, vand og mælk i en gryde og kog det i ca. 5 min. under låg.
- 3
Tilsæt skyllet persille og blend blandingen sammen med en stavblender til ensartet konsistens.
- 4
Varm sovsen grundigt igennem, rør margarinen i og smag til med revet muskatnød, et drys groft salt og peber.
Dette er en nøglehulsmærket opskrift.