Æggesalat

4 personer

Ingredienser

Dressing

2 spskdijonsennep
125 mlmayonnaise
2 spskcremefraiche 18%
1 tskengelsk sauce
1 stkcitron
salt
peber
1 spskkarry

Fyld

6 stkæg
0,5 bakkechampignon
8 stkradise
0,5 bundtpurløg
1 stkrødløg
1 tskingefær
1 bundtkarse

Tilberedning

  • 1

    Riv citronskal og pres citronsaft. Rør dressingen godt sammen med de alle dressing-ingredienser.

  • 2

    Kog æg til de er hårdkogte, og hak dem groft.

  • 3

    Rens og hak champignon. Skær radiser i skiver og rødløg i tynde skiver. Hak ingefær og snit purløg fint.

  • 4

    Tilsæt løg, champignon, ingefær og purløg til dressingen, men vent med resten af fyldet. Stil retten koldt mindst et par timer.

  • 5

    Tilsæt hakkede æg, radiser og karse.

  • 6

    Serveres med fx durumbrød.

Æggesalat