Æggesalat
4 personer
Ingredienser
Dressing
| 2 spsk | dijonsennep |
| 125 ml | mayonnaise |
| 2 spsk | cremefraiche 18% |
| 1 tsk | engelsk sauce |
| 1 stk | citron |
| salt | |
| peber | |
| 1 spsk | karry |
Fyld
| 6 stk | æg |
| 0.5 bakke | champignon |
| 8 stk | radise |
| 0.5 bundt | purløg |
| 1 stk | rødløg |
| 1 tsk | ingefær |
| 1 bundt | karse |
Tilberedning
- 1
Riv citronskal og pres citronsaft. Rør dressingen godt sammen med de alle dressing-ingredienser.
- 2
Kog æg til de er hårdkogte, og hak dem groft.
- 3
Rens og hak champignon. Skær radiser i skiver og rødløg i tynde skiver. Hak ingefær og snit purløg fint.
- 4
Tilsæt løg, champignon, ingefær og purløg til dressingen, men vent med resten af fyldet. Stil retten koldt mindst et par timer.
- 5
Tilsæt hakkede æg, radiser og karse.
- 6
Serveres med fx durumbrød.
