Æggekage med kartofler. Hertil tomatsalat med pesto
4 personer
Ingredienser
700 g | bagekartofler |
8 stk | æg |
1,5 dl | mælk |
6 stk | tomater |
0,5 stk | agurk |
125 g | krøllet salatmix |
130 g | pesto |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 46.
- 1
Tænd ovnen på 180° varmluft.
- 2
Skræl kartoflerne, skær dem i mundrette stykker og kog dem møre i letsaltet vand.
- 3
Imens kartoflerne koger: Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål.
- 4
Tag en pande, der kan tåle at komme i ovnen. Varm panden op med lidt olivenolie og tilsæt kartoflerne og æggemassen. Steg æggekagen til den har sat sig lidt i siderne og bag den herefter færdig i ovnen i ca. 15 minutter.
- 5
Imens æggekagen bager: Skyl og skær tomaterne og agurken ud efter eget ønske, og vend sammen med salatblandingen, salatost og pesto.
- 6
Server æggekagen med den sprøde tomatsalat. Velbekomme!