Æggekage med kartofler. Hertil tomatsalat med pesto

4 personer

Ingredienser

700 gbagekartofler
8 stkæg
1,5 dlmælk
6 stktomater
0,5 stkagurk
125 gkrøllet salatmix
130 gpesto
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 46.
  • 1

    Tænd ovnen på 180° varmluft.

  • 2

    Skræl kartoflerne, skær dem i mundrette stykker og kog dem møre i letsaltet vand.

  • 3

    Imens kartoflerne koger: Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål.

  • 4

    Tag en pande, der kan tåle at komme i ovnen. Varm panden op med lidt olivenolie og tilsæt kartoflerne og æggemassen. Steg æggekagen til den har sat sig lidt i siderne og bag den herefter færdig i ovnen i ca. 15 minutter.

  • 5

    Imens æggekagen bager: Skyl og skær tomaterne og agurken ud efter eget ønske, og vend sammen med salatblandingen, salatost og pesto.

  • 6

    Server æggekagen med den sprøde tomatsalat. Velbekomme!

Æggekage med kartofler. Hertil tomatsalat med pesto