Drengerøvsgryde
4 personer
Ingredienser
Drengerøvsgryde
| 600 g | ungkvæg i tern | 
| 2 spsk | olie | 
| 4 stk | løg | 
| 2 stk | gulerødder | 
| 2 bakker | champignon | 
| 200 g | bacon i tern | 
| 200 g | cocktailpølse | 
| 1 stk | rød peberfrugt | 
| 1 dåse | flåede tomater | 
| 1 spsk | tomatpuré | 
| 2 stk | tomat | 
| 2 spsk | dijon sennep | 
| 4 spsk | paprika | 
| 1 spsk | sambal oelek | 
| 1 l | hønsebouillon | 
| 1 bundt | frisk basilikum | 
| 1 bakke | cherrytomat | 
| 0.5 l | fløde | 
| salt | |
| peber | 
Tilbehør
| Ris | 
Tilberedning
- 1Snit løg, skær gulerødder i skiver, rens champignon, skær rød peber i store tern og tomater i både. 
- 2Tag en tykbundet gryde, tilsæt olie og varm gryden op. 
- 3Tilsæt kødet sammen med paprika og lad det brune godt af. Tilsæt derefter halvdelen af baconen, og steg det hele godt igennem. 
- 4Tilsæt løg, peberfrugt og gulerødder og lad det simre med. Tilsæt halvdelen af champignon, og gem den anden halvdel til senere. Lad det hele stege videre i 5-10 minutter. 
- 5Tilsæt tomater og dijon sennep, og rør rundt. Tilsæt sambal oelek, flåede tomater og tomatpuré, og rør det hele sammen. Tilsæt hønsebouillon. Lad retten koge op og skru herefter ned og lad den simre i en halv time. 
- 6Tilsæt fløde og lad retten simre videre i yderligere en halv time. 
- 7Varm en pande op med lidt olie og sauter cocktailpølser, resten af bacon og champignon. 
- 8Hæld pølseblandingen på toppen af drengerøvsgryden sammen med cherrytomater og champignon, top med basilikumblade og server med det valgte tilbehør. Server straks. 
