Opskrifter & inspiration

Grønne asparges med teriyaki

Gyros serveret med tomatsalat, kartoffeltern og tzatziki

Flanksteak serveret med kartoffelsalat med blåbær og grønne asparges

Koldskål på tre minutter - uden æg

Falafel-bowl med lune pitabrød

Spaghetti med kylling, semi-dried tomater og basilikumolie

Kylling i cremet peanutsauce med grøntsager. Hertil ris

Glutenfri frikadellesandwich med tzatziki

Mørksej med citron, feta og olivenolie

Grillede okse-spyd, grov salat og myntedip

Kotelet med skaft, BBQ og lun bønnesalat

Kyllinge lårsteaks, søde kartofler og tomatiseret græsk yoghurt creme

Karrymarineret kylling med lun kartoffelsalat og tzatziki

Fyldig broccolisuppe med bacon, pinjekerner og hvidløgsflute

Frikadeller med sprøde løg, bådkartofler, brun sovs og salat

Grøn pad thai uden kød

Hornfisk, kartoffelsalat og ærter

Teriyakilaks med lynstegte grøntsager og ris

Grillpølser med timiankartofler og bønner. Hertil bearnaisesauce

Tabouleh med spidskål og æg