Wok med svinekød, grøntsager og bulgur
4 personer
Ingredienser
250 g | bulgur |
2 fed | hvidløg |
1 spsk | sesamolie |
400 g | hakket svinekød |
450 g | frossen wokblanding |
4 spsk | soya |
0.5 dl | sød chilisauce |
1 potte | frisk basilikum |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 11: Hakket svinekød, frossen wokblanding
- 1
Kog bulguren efter anvisningen på pakken.
- 2
Pil skrællen af hvidløgene og hak dem fint.
- 3
Varm en wok eller dyb pande op med en god sjat sesamolie og svits hvidløgene og det hakkede svinekød. Tilsæt de frosne grøntsager og steg det hele godt af. Tilsæt soya og chilisauce og smag til.
- 4
Skyl basilikummen, hak den fint og vend det sammen med kødet og grøntsagerne lige inden servering.
- 5
Server wokretten med bulguren. Velbekomme!
