Wok med svinekød, grøntsager og bulgur

4 personer

Ingredienser

250 gbulgur
2 fedhvidløg
1 spsksesamolie
400 ghakket svinekød
450 gfrossen wokblanding
4 spsksoya
0.5 dlsød chilisauce
1 pottefrisk basilikum

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 11: Hakket svinekød, frossen wokblanding
  • 1

    Kog bulguren efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Pil skrællen af hvidløgene og hak dem fint.

  • 3

    Varm en wok eller dyb pande op med en god sjat sesamolie og svits hvidløgene og det hakkede svinekød. Tilsæt de frosne grøntsager og steg det hele godt af. Tilsæt soya og chilisauce og smag til.

  • 4

    Skyl basilikummen, hak den fint og vend det sammen med kødet og grøntsagerne lige inden servering.

  • 5

    Server wokretten med bulguren. Velbekomme!

Wok med svinekød, grøntsager og bulgur