Vegetarisk kålpande med couscous
4 personer
Ingredienser
couscous | |
1 stk | rødløg |
300 g | Naturli Hakket |
150 g | blomkålsris |
0.5 stk | spidskål |
1 spsk | karry |
1 dl | vand |
1 terning | grøntsagsbouillon |
200 g | frosne ærter |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Kog couscousen efter anvisningen på posen.
- 2
Pil skrællen af rødløget og hak det fint. Snit spidskålen fint.
- 3
Varm en pande op med olivenolie og brun Hakket god af. Tilsæt rødløg, blomkålsris og snittet spidskål og svits det i et par minutter.
- 4
Tilsæt karry, vand og bouillon og lad det hele simre i et par minutter.
- 5
Tilsæt ærter og steg videre i et par minutter.
- 6
Server den vegetariske kålpande med dampende varme couscous - og top evt. med friske koriander og limesaft, hvis du har det på lager. Velbekomme!
For ekstra smag: Friske krydderurter og limesaft.
