Vegetarisk kålpande med couscous

4 personer

Ingredienser

couscous
1 stkrødløg
300 gNaturli Hakket
150 gblomkålsris
0.5 stkspidskål
1 spskkarry
1 dlvand
1 terninggrøntsagsbouillon
200 gfrosne ærter
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Kog couscousen efter anvisningen på posen.

  • 2

    Pil skrællen af rødløget og hak det fint. Snit spidskålen fint.

  • 3

    Varm en pande op med olivenolie og brun Hakket god af. Tilsæt rødløg, blomkålsris og snittet spidskål og svits det i et par minutter.

  • 4

    Tilsæt karry, vand og bouillon og lad det hele simre i et par minutter.

  • 5

    Tilsæt ærter og steg videre i et par minutter.

  • 6

    Server den vegetariske kålpande med dampende varme couscous - og top evt. med friske koriander og limesaft, hvis du har det på lager. Velbekomme!

For ekstra smag: Friske krydderurter og limesaft.
Vegetarisk kålpande med couscous