Tortillas med fajita, hakket svinekød og sorte bønner. Hertil creme fraiche
4 personer
Ingredienser
400 g | hakket svinekød |
1 tsk | stødt kanel |
0.5 spsk | spidskommen |
450 g | færdig fajitablanding |
1 dåse | sorte bønner |
0.5 stk | agurk |
0.5 stk | spidskål |
6 stk | fuldkornstortillas |
2.5 dl | creme fraiche 9 % |
oliveolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 12: Hakket svinekød, færdig fajitablanding, sorte bønner på dåse, fuldkornstortillas, fraiche 9%
- 1
Varm en pande op med olivenolie og brun kødet af. Tilsæt kanel, spidskommen og den frosne fajita-blanding.
- 2
Kom de sorte bønner op i en si, skyl dem og vend dem i retten. Lad det hele stege i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.
- 3
Skyl agurken og skær den ud efter eget ønske. Skyl og snit kålen fint.
- 4
Lun tortillapandekagerne i ovnen eller på en brødrister.
- 5
Kom creme fraichen i en lille skål og smag til med salt og peber.
- 6
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen fuldkornstortilla. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med friske koriander, chili og limesaft.
