Tortillas med fajita, hakket svinekød og sorte bønner. Hertil creme fraiche

4 personer

Ingredienser

400 ghakket svinekød
1 tskstødt kanel
0.5 spskspidskommen
450 gfærdig fajitablanding
1 dåsesorte bønner
0.5 stkagurk
0.5 stkspidskål
6 stkfuldkornstortillas
2.5 dlcreme fraiche 9 %
oliveolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 12: Hakket svinekød, færdig fajitablanding, sorte bønner på dåse, fuldkornstortillas, fraiche 9%
  • 1

    Varm en pande op med olivenolie og brun kødet af. Tilsæt kanel, spidskommen og den frosne fajita-blanding.

  • 2

    Kom de sorte bønner op i en si, skyl dem og vend dem i retten. Lad det hele stege i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.

  • 3

    Skyl agurken og skær den ud efter eget ønske. Skyl og snit kålen fint.

  • 4

    Lun tortillapandekagerne i ovnen eller på en brødrister.

  • 5

    Kom creme fraichen i en lille skål og smag til med salt og peber.

  • 6

    Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen fuldkornstortilla. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med friske koriander, chili og limesaft.
Tortillas med fajita, hakket svinekød og sorte bønner. Hertil creme fraiche