Tarteletter med høns i asparges. Hertil salat med pære

4 personer

Ingredienser

450 gkyllingefilet
1 terninghønsebouillon
75 gsalatmix
3 stkpære
0,5 stkagurk
2,5 dlcremefine 15%
3 dlkogevand
3 spskmajsstivelse
1 dåsehvide asparges
250 gfrosne ærter og gulerødder
10 stktarteletter

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 40.
  • 1

    Skær kyllingefileterne i halve og kog dem møre i en gryde med vand og bouillon i ca. 15 minutter.

  • 2

    Imens kyllingefileterne koger: Skyl salaten, pærerne og agurken. Skær pærerne og agurken efter eget ønske og vend dem sammen med salaten, lidt olivenolie, salt og peber.

  • 3

    Pluk de kogte kyllingefileter med to gafler.

  • 4

    Hæld cremefine og kogevand i en gryde og bring det i kog. Rør majsstivelse sammen med en lille smule vand i et glas og hæld det forsigtigt i sovsen under omrøring.

  • 5

    Sigt væsken fra aspargesene. Tilsæt asparges, ærter og gulerødder og plukket kylling til sovsen. Lad sovsen simre i ca. 5 minutter.

  • 6

    Lun tarteletterne i ovnen efter anvisningen på pakken.

  • 7

    Server de sprøde tarteletter med høns i asparges og sprød salat som tilbehør. Velbekomme!

Ekstra smag: Drys med friskhakket persille.
Tarteletter med høns i asparges. Hertil salat med pære