Tarteletter med høns i asparges. Hertil salat med pære
4 personer
Ingredienser
450 g | kyllingefilet |
1 terning | hønsebouillon |
75 g | salatmix |
3 stk | pære |
0,5 stk | agurk |
2,5 dl | cremefine 15% |
3 dl | kogevand |
3 spsk | majsstivelse |
1 dåse | hvide asparges |
250 g | frosne ærter og gulerødder |
10 stk | tarteletter |
Tilberedning
- 1
Skær kyllingefileterne i halve og kog dem møre i en gryde med vand og bouillon i ca. 15 minutter.
- 2
Imens kyllingefileterne koger: Skyl salaten, pærerne og agurken. Skær pærerne og agurken efter eget ønske og vend dem sammen med salaten, lidt olivenolie, salt og peber.
- 3
Pluk de kogte kyllingefileter med to gafler.
- 4
Hæld cremefine og kogevand i en gryde og bring det i kog. Rør majsstivelse sammen med en lille smule vand i et glas og hæld det forsigtigt i sovsen under omrøring.
- 5
Sigt væsken fra aspargesene. Tilsæt asparges, ærter og gulerødder og plukket kylling til sovsen. Lad sovsen simre i ca. 5 minutter.
- 6
Lun tarteletterne i ovnen efter anvisningen på pakken.
- 7
Server de sprøde tarteletter med høns i asparges og sprød salat som tilbehør. Velbekomme!