Tarteletter med ærter, gulerødder, skinke og muskatnød. Hertil bønner

4 personer

Ingredienser

5 dlmælk
1 terninghønsebouillon
5 spskmajsstivelse
1 dåsehvide aspargessnitter
300 gfrosne ærter og gulerødder
150 gskinke i tern
450 gfrosne bønner
10 stktarteletter
revet muskatnød
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 11: Skinke i tern, grønne bønner
  • 1

    Kom mælken i en gryde sammen med hønsebouillon og bring det i kog. Pas på det ikke brænder på eller koger over. Rør majsstivelsen sammen med en lille smule vand i et glas og hæld det forsigtigt i sovsen under omrøring.

  • 2

    Hæld væsken fra aspargesene og tilsæt aspargesene til sovsen. Tilsæt ærter, gulerødder og skinke i tern og bring det i kog. Smag til med salt, peber og muskatnød.

  • 3

    Kog bønnerne i ca. 5 min. og lun tarteletterne i ovnen.

  • 4

    Server de sprøde tarteletter med stuvningen og bønner som tilbehør. Velbekomme!

For ekstra smag: Drys med friskhakket persille.
Tarteletter med ærter, gulerødder, skinke og muskatnød. Hertil bønner