Tarteletter med ærter, gulerødder, skinke og muskatnød. Hertil bønner
4 personer
Ingredienser
5 dl | mælk |
1 terning | hønsebouillon |
5 spsk | majsstivelse |
1 dåse | hvide aspargessnitter |
300 g | frosne ærter og gulerødder |
150 g | skinke i tern |
450 g | frosne bønner |
10 stk | tarteletter |
revet muskatnød | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 11: Skinke i tern, grønne bønner
- 1
Kom mælken i en gryde sammen med hønsebouillon og bring det i kog. Pas på det ikke brænder på eller koger over. Rør majsstivelsen sammen med en lille smule vand i et glas og hæld det forsigtigt i sovsen under omrøring.
- 2
Hæld væsken fra aspargesene og tilsæt aspargesene til sovsen. Tilsæt ærter, gulerødder og skinke i tern og bring det i kog. Smag til med salt, peber og muskatnød.
- 3
Kog bønnerne i ca. 5 min. og lun tarteletterne i ovnen.
- 4
Server de sprøde tarteletter med stuvningen og bønner som tilbehør. Velbekomme!
For ekstra smag: Drys med friskhakket persille.
