Tærte med gedeost og sprød salat
4 personer
Ingredienser
275 g | tærtedej |
35 g | Baby spinat |
4 stk | æg |
200 g | hytteost |
180 g | gedeost |
35 g | feldsalat |
200 g | cherrytomater |
310 g | dagens salat med dressing |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Tænd ovnen på 180°. Fordel tærtedejen i et tærtefad og skær evt. lidt af siderne. Prik bunden med en gaffel og bag bunden i ovnen i ca. 5 min. Tag bunden ud og skru ovnen op på 200° varmluft.
- 2
Skyl spinaten grundigt. Varm en pande op med lidt olivenolie og steg spinaten til den falder lidt sammen. Rør æg, hytteost, spinat, salt og peber sammen i en skål.
- 3
Skær gedeosten i skiver. Hæld æggemassen over tærtebunden og fordel gedeosten på toppen. Bag tærten i ovnen i ca. 25 min. til æggemassen har sat sig og fået en gylden overflade.
- 4
Imens tærten bager: Skyl feldsalaten og cherrytomaterne. Skær cherrytomaterne ud efter eget ønske og vend feldsalaten sammen med dagens salat og den tilhørende dressing.
- 5
Server den lækre tærte med sprød salat som tilbehør. Velbekomme!
