Tærte med gedeost og sprød salat

4 personer

Ingredienser

275 gtærtedej
35 gBaby spinat
4 stkæg
200 ghytteost
180 ggedeost
35 gfeldsalat
200 gcherrytomater
310 gdagens salat med dressing
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 24: Spæde spinatblade, æg, hytteost, feldsalat, cherrytomater, dagens salat med dressing
  • 1

    Tænd ovnen på 180°. Fordel tærtedejen i et tærtefad og skær evt. lidt af siderne. Prik bunden med en gaffel og bag bunden i ovnen i ca. 5 min. Tag bunden ud og skru ovnen op på 200° varmluft.

  • 2

    Skyl spinaten grundigt. Varm en pande op med lidt olivenolie og steg spinaten til den falder lidt sammen. Rør æg, hytteost, spinat, salt og peber sammen i en skål.

  • 3

    Skær gedeosten i skiver. Hæld æggemassen over tærtebunden og fordel gedeosten på toppen. Bag tærten i ovnen i ca. 25 min. til æggemassen har sat sig og fået en gylden overflade.

  • 4

    Imens tærten bager: Skyl feldsalaten og cherrytomaterne. Skær cherrytomaterne ud efter eget ønske og vend feldsalaten sammen med dagens salat og den tilhørende dressing.

  • 5

    Server den lækre tærte med sprød salat som tilbehør. Velbekomme!

Tærte med gedeost og sprød salat