Stegt kyllingefilet med pesto, ovnkartofler og broccoli med balsamicoglace
4 personer
Ingredienser
900 g | bagekartofler |
700 g | kyllingeinderfilet |
1 stk | broccoli |
10 stk | cherrytomater |
40 g | balsamicoglacé |
salt | |
peber | |
olivenolie |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 12: Bagekartoffel, kyllingeinderfilet, broccoli, cherrytomater, balsamicoglacé
- 1
Tænd ovnen på 210° varmluft. Skrub kartoflerne godt og skær dem i både. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, vend dem i lidt olie og bag dem i ovnen i ca. 25-30 minutter, til de er gyldne og sprøde. Husk at vende dem undervejs.
- 2
Fordel inderfileterne i et ildfast fad og krydr med salt og peber. Bag dem i ca. 15 minutter til de er gennemstegte.
- 3
Skyl broccolien og knæk dem i mindre buketter. Kog dem i saltet vand i 3-4 minutter. Skyl tomaterne og halver dem. Bland det hele sammen i et fad og top med balsamicoglace over. Krydr med salt og peber.
- 4
Server inderfileten med pesto, kartoffelbåde og broccolisalat. Velbekomme!
