Stegt kyllingefilet med pesto, ovnkartofler og broccoli med balsamicoglace

4 personer

Ingredienser

900 gbagekartofler
700 gkyllingeinderfilet
1 stkbroccoli
10 stkcherrytomater
40 gbalsamicoglacé
salt
peber
olivenolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 12: Bagekartoffel, kyllingeinderfilet, broccoli, cherrytomater, balsamicoglacé
  • 1

    Tænd ovnen på 210° varmluft. Skrub kartoflerne godt og skær dem i både. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, vend dem i lidt olie og bag dem i ovnen i ca. 25-30 minutter, til de er gyldne og sprøde. Husk at vende dem undervejs.

  • 2

    Fordel inderfileterne i et ildfast fad og krydr med salt og peber. Bag dem i ca. 15 minutter til de er gennemstegte.

  • 3

    Skyl broccolien og knæk dem i mindre buketter. Kog dem i saltet vand i 3-4 minutter. Skyl tomaterne og halver dem. Bland det hele sammen i et fad og top med balsamicoglace over. Krydr med salt og peber.

  • 4

    Server inderfileten med pesto, kartoffelbåde og broccolisalat. Velbekomme!

Stegt kyllingefilet med pesto, ovnkartofler og broccoli med balsamicoglace