Sprød rejesalat med paprikadressing. Hertil hvidløgsflutes

4 personer

Ingredienser

200 gfrosne rejer
200 gfrosne ærter
2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
250 gcherrytomater
0,5 stkagurk
1 stkhjertesalat
2 stkavocado
285 gløse majs
1 pottedild
2,5 dlcreme fraiche 18%
2 spskketchup
1 tskpaprika
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 48.
  • 1

    Tø rejerne og ærterne op.

  • 2

    Lun flutene i ovnen efter anvisningen på pakken.

  • 3

    Skyl cherrytomaterne, agurken og hjertesalaten og skær det efter eget ønske. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær kødet i tern. Hæld væden fra majsene.

  • 4

    Vend de optøede rejer og ærter sammen med alle grøntsagerne, lidt olivenolie, salt og peber.

  • 5

    Skyl dilden og hak den fint. Rør dild, creme fraiche, ketchup og paprika sammen i en skål og smag til med salt og peber.

  • 6

    Server rejesalaten med paprikadressingen på toppen og de lune hvidløgsflutes som tilbehør. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med citronsaft.
 Sprød rejesalat med paprikadressing. Hertil hvidløgsflutes