Sprød rejesalat med paprikadressing. Hertil hvidløgsflutes
4 personer
Ingredienser
200 g | frosne rejer |
200 g | frosne ærter |
2 stk | hvidløgsflute med fuldkorn |
250 g | cherrytomater |
0,5 stk | agurk |
1 stk | hjertesalat |
2 stk | avocado |
285 g | løse majs |
1 potte | dild |
2,5 dl | creme fraiche 18% |
2 spsk | ketchup |
1 tsk | paprika |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 48.
- 1
Tø rejerne og ærterne op.
- 2
Lun flutene i ovnen efter anvisningen på pakken.
- 3
Skyl cherrytomaterne, agurken og hjertesalaten og skær det efter eget ønske. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær kødet i tern. Hæld væden fra majsene.
- 4
Vend de optøede rejer og ærter sammen med alle grøntsagerne, lidt olivenolie, salt og peber.
- 5
Skyl dilden og hak den fint. Rør dild, creme fraiche, ketchup og paprika sammen i en skål og smag til med salt og peber.
- 6
Server rejesalaten med paprikadressingen på toppen og de lune hvidløgsflutes som tilbehør. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med citronsaft.