Sandwich med laksemousse. Hertil asparges og melon
4 personer
Ingredienser
250 g | varmrøget laks |
1 potte | dild |
3 spsk | creme fraiche 18% |
250 g | grønne asparges |
8 skiver | groft sandwichbrød |
0.5 stk | agurk |
1 stk | honningmelon |
35 g | feldsalat |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 24: Varmrøget laks, creme fraiche 18%, grønne asparges, groft sandwichbrød, honningmelon, feldsalat
- 1
Pil skindet af laksestykkerne og pluk laksen i mindre stykker. Skyl dilden og hak den fint. Rør laks og dild sammen med creme fraiche, salt og peber.
- 2
Skyl aspargesene, knæk den nederste del af og smid væk. Blancher aspargesene i ca. 1 minut.
- 3
Rist sandwichskiverne på en brødrister eller i ovnen.
- 4
Skyl agurken og skær den i skiver. Skær melonen i skiver og skyl feldsalaten.
- 5
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen sandwich med asparges og melon som tilbehør. Velbekomme!
