Sandwich med laksemousse. Hertil asparges og melon

4 personer

Ingredienser

250 gvarmrøget laks
1 pottedild
3 spskcreme fraiche 18%
250 ggrønne asparges
8 skivergroft sandwichbrød
0.5 stkagurk
1 stkhonningmelon
35 gfeldsalat
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 24: Varmrøget laks, creme fraiche 18%, grønne asparges, groft sandwichbrød, honningmelon, feldsalat
  • 1

    Pil skindet af laksestykkerne og pluk laksen i mindre stykker. Skyl dilden og hak den fint. Rør laks og dild sammen med creme fraiche, salt og peber.

  • 2

    Skyl aspargesene, knæk den nederste del af og smid væk. Blancher aspargesene i ca. 1 minut.

  • 3

    Rist sandwichskiverne på en brødrister eller i ovnen.

  • 4

    Skyl agurken og skær den i skiver. Skær melonen i skiver og skyl feldsalaten.

  • 5

    Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen sandwich med asparges og melon som tilbehør. Velbekomme!

Sandwich med laksemousse. Hertil asparges og melon