Pasta med kylling i cremet grøntsagssauce
4 personer
Ingredienser
250 g | fuldkornspasta |
450 g | kyllingefilet |
400 g | frossen franskinspireret grøntsagsblanding |
2,5 dl | cremefine 15% |
100 g | friskost med hvidløg |
1 spsk | majsstivelse |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 7: Kyllingefilet, frossen franskinspireret grøntsagsblanding, castello hvidløgsost
- 1
Kog pastaerne efter anvisningen på posen.
- 2
Skær kyllingefileterne i mundrette bidder.
- 3
Varm en dyb pande eller gryde op med olivenolie og svits kylligestykkerne. Krydr med salt og peber. Tilsæt grøntsagsblandingen og steg videre i et par minutter. Tilsæt cremefine og hvidløgsost og lad det hele simre.
- 4
Rør majsstivelsen sammen med lidt vand i et glas og rør det forsigtigt i saucen under omrøring. Smag til med salt og peber.
- 5
Server pastaen toppet med kyllingen i den cremede grøntsagssauce. Velbekomme!
