Pasta med kylling i cremet grøntsagssauce

4 personer

Ingredienser

250 gfuldkornspasta
450 gkyllingefilet
400 gfrossen franskinspireret grøntsagsblanding
2,5 dlcremefine 15%
100 gfriskost med hvidløg
1 spskmajsstivelse
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 7: Kyllingefilet, frossen franskinspireret grøntsagsblanding, castello hvidløgsost
  • 1

    Kog pastaerne efter anvisningen på posen.

  • 2

    Skær kyllingefileterne i mundrette bidder.

  • 3

    Varm en dyb pande eller gryde op med olivenolie og svits kylligestykkerne. Krydr med salt og peber. Tilsæt grøntsagsblandingen og steg videre i et par minutter. Tilsæt cremefine og hvidløgsost og lad det hele simre.

  • 4

    Rør majsstivelsen sammen med lidt vand i et glas og rør det forsigtigt i saucen under omrøring. Smag til med salt og peber.

  • 5

    Server pastaen toppet med kyllingen i den cremede grøntsagssauce. Velbekomme!

Pasta med kylling i cremet grøntsagssauce