One pot-nudler med pak choi, ananas og sød chilisauce
4 personer
Ingredienser
1 stk | løg |
2 fed | hvisløg |
1 stk | snackpeber |
1 spsk | karry |
4 dl | kokosmælk |
3 spsk | sød chilisauce |
6 dl | vand |
2 terninger | grøntsagsbouillon |
250 g | nudler |
150 g | edamamebønner |
1 pakke | ananas stykker i egen juice |
2 stk | pak choi |
sesam- eller olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 40.
- 1
Hak løg og hvidløg fint. Skyl snackpeberen og skær den i små tern.
- 2
Varme en dyb gryde op med lidt olie og svits karry, løg, hvidløg og peberfrugt. Tilsæt kokosmælk, sød chilisauce, vand og bouillon og bring det i kog. Tilsæt herefter nudlerne, edamamebønnerne, ananas stykkerne samt juicen. Lad det hele koge i ca. 5 minutter.
- 3
Skyl pak choi og skær dem i tynde både. Tilsæt dem suppen og lad det hele koge i yderligere 3 minutter under låg.
- 4
Server nudelretten i skåle og top evt. med friske koriander, hvis du har det på lager. Velbekomme!
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle snackpeberen og skære den i tern.