One pot mexi-pasta med tortillachips og avocado

4 personer

Ingredienser

900 gfærdig fajitablanding
6 dlvand
250 gsuppehorn
2 dåserhakkede tomater
70 gtomatpuré
1 spskstødt koriander
0.5 spskspidskommen
1 stkavocado
100 grevet cheddar
200 gtortillachips
salt
peber
olivenolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 12: Færdig fajitablanding, revet cheddar, avocado, tortillachips
  • 1

    Steg de frosne grøntsager i lidt olie i en stor gryde.

  • 2

    Tilsæt herefter vand, suppehorn, hakkede tomater, tomatpuré, stødt koriander og spidskommen. Bring hele molevitten i kog og lad retten simre til suppehornene er færdigkogt. Smag til med salt og peber.

  • 3

    læk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i skiver.

  • 4

    Server retten med revet cheddar, avocado i skiver og tortillachips. Hvis familien er til friske koriander, så smager de også rigtig godt som topping. Velbekomme!

One pot mexi-pasta med tortillachips og avocado