One pot mexi-pasta med tortillachips og avocado
4 personer
Ingredienser
900 g | færdig fajitablanding |
6 dl | vand |
250 g | suppehorn |
2 dåser | hakkede tomater |
70 g | tomatpuré |
1 spsk | stødt koriander |
0.5 spsk | spidskommen |
1 stk | avocado |
100 g | revet cheddar |
200 g | tortillachips |
salt | |
peber | |
olivenolie |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 12: Færdig fajitablanding, revet cheddar, avocado, tortillachips
- 1
Steg de frosne grøntsager i lidt olie i en stor gryde.
- 2
Tilsæt herefter vand, suppehorn, hakkede tomater, tomatpuré, stødt koriander og spidskommen. Bring hele molevitten i kog og lad retten simre til suppehornene er færdigkogt. Smag til med salt og peber.
- 3
læk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i skiver.
- 4
Server retten med revet cheddar, avocado i skiver og tortillachips. Hvis familien er til friske koriander, så smager de også rigtig godt som topping. Velbekomme!
