Lakserillette med hytteost serveret på rugbrød
4 personer
Ingredienser
125 g | varmrøget laks |
2 stk | forårsløg |
1 dl | creme fraiche 18% |
3 spsk | mayonnaise |
0.5 spsk | dijonsennep |
1 stk | citron |
75 g | feldsalat |
250 g | vindruer |
12 skiver | rugbrød |
250 g | hytteost |
50 g | syltede rødløg |
salt | |
peber | |
olivenolie |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 24: Varmrøget laks, forårsløg, creme fraiche 18%, vindruer, feldsalat, rugbrød, syltede rødløg, hytteost
- 1
Fjern skindet fra laksen og del kødet i mindre stykker med to gafler eller fingrene. Skyl og rens forårsløgene og skær top og bund fra. Hak forårsløgene fint og vend dem med laks, creme fraiche, mayo og sennep og smag til med citron, salt og peber.
- 2
Skyl feldsalat og vindruer og anret bege dele i skåle eller på et fad.
- 3
Rist rugbrødsskiverne i en brødrister eller giv dem 3-5 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft.
- 4
Lav lækre rugbrødsmadder med lakserilette, hytteost, feldsalat og rødløg og server vindruerne som tilbehør. Velbekomme!
For mere smag: Rør lidt hakket frisk dild i lakseriletten
