Lækre burgere med sprøde bøffer og bacon. Hertil gnavergrønt

4 personer

Ingredienser

50 grasp
4 stkfærdigformede hakkebøffer
150 gbacon i skiver
1 stkhjertesalat
1 stkagurk
1 stkløg
3 stkæbler
4 stkburgerboller
0,5 dlmayonnaise
1 spskketchup
0,5 spskpaprika
salt
peber
rapsolie
agurkesalat

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 7: Bacon i skiver, færdigformede hakkebøffer, hjertesalat, agurk, æble
  • 1

    Hæld raspen ud på en flad tallerken og vend de færdigformede bøffer heri. Krydr bøfferne med salt og peber og steg dem sprøde på en pande i lidt olie, til de er stegt, som du ønsker dem.

  • 2

    Læg baconskiverne på en kold pande og tænd for varmen. Steg dem sprøde og gyldne og lad dem herefter dryppe af på et stykke køkkenrulle.

  • 3

    Skyl salaten og agurken. Skær halvdelen af agurken i skiver og resten i stave til gnavergrønt. Skræl løget og skær det i ringe. Skyl æblerne, fjern kernehusene og skær i både.

  • 4

    Lun burgerbollerne i ovnen og eller på en brødrister.

  • 5

    Rør mayo, ketchup og paprika sammen og smag til med salt og peber.

  • 6

    Stil alt på bordet i skåle og på fade og lad hele familien samle deres egen favoritburger med æbler og agurk som tilbehør. Velbekomme!

Lækre burgere med sprøde bøffer og bacon. Hertil gnavergrønt