Kikærter og grønt i peanutsauce. Hertil couscous

4 personer

Ingredienser

couscous
1 stksnackpeber
1 stkhakkede løg
4 dlkokosmælk
2 spskpeanutbutter
0,5 dlvand
1 spskmajsstivelse
1 dåsekikærter
50 gfriske spinatblade
100 gpeanuts
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 40.
  • 1

    Kog couscousen efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Skyl snackpeberen og pil skrællen af løget og skær løg og snackpeber i små tern. Varm en gryde op med olivenolie og svits peberfrugt og løg. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og peanutbutter.

  • 3

    Rør vand og majsstivelse sammen og tilsæt det under omrøring.

  • 4

    Kom kikærterne i en si og skyl dem. Tilsæt kikærter og spinat og lad retten simre i ca. fem min. Smag til med salt og peber.

  • 5

    Server den dampende varme couscous med lækker peanutsauce med grøntsager og kikærter og top med peanuts. Velbekomme!

Kikærter og grønt i peanutsauce. Hertil couscous