Kikærter og grønt i peanutsauce. Hertil couscous
4 personer
Ingredienser
couscous | |
1 stk | snackpeber |
1 stk | hakkede løg |
4 dl | kokosmælk |
2 spsk | peanutbutter |
0,5 dl | vand |
1 spsk | majsstivelse |
1 dåse | kikærter |
50 g | friske spinatblade |
100 g | peanuts |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 40.
- 1
Kog couscousen efter anvisningen på pakken.
- 2
Skyl snackpeberen og pil skrællen af løget og skær løg og snackpeber i små tern. Varm en gryde op med olivenolie og svits peberfrugt og løg. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og peanutbutter.
- 3
Rør vand og majsstivelse sammen og tilsæt det under omrøring.
- 4
Kom kikærterne i en si og skyl dem. Tilsæt kikærter og spinat og lad retten simre i ca. fem min. Smag til med salt og peber.
- 5
Server den dampende varme couscous med lækker peanutsauce med grøntsager og kikærter og top med peanuts. Velbekomme!