Karrykål med kartofler og kikærter
4 personer
Ingredienser
650 g | kartofler |
300 g | gulerødder |
0.5 stk | spidskål |
1 stk | løg |
1 dåse | kikærter |
2 spsk | karry |
2.5 dl | cremefine 15% |
1 terning | grøntsagsbouillon |
1 potte | persille |
2 stk | æbler |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 11: Æbler, kartofler, persille, spidskål
- 1
Skræl kartoflerne og gulerødderne, skær dem i mundrette størrelser og kog dem møre i letsaltet vand.
- 2
Snit spidskålen fint, pil skrællen af løget og skær det i små tern og dræn og skyl kikærterne.
- 3
Varm en gryde eller wok op med olivenolie. Svits karry, spidskål og løg. Tilsæt kikærter, cremefine og bouillon og lad det simre i ca. 5 min. Tilsæt kartofler og gulerødder og lad det simre videre i ca. 5 min.
- 4
Skyl persille og æbler. Hak persillen fint og skær æblerne i små tern.
- 5
Server retten i skåle og top med friskhakket persille og æbletern. Velbekomme!
