Karrykål med kartofler og kikærter

4 personer

Ingredienser

650 gkartofler
300 ggulerødder
0.5 stkspidskål
1 stkløg
1 dåsekikærter
2 spskkarry
2.5 dlcremefine 15%
1 terninggrøntsagsbouillon
1 pottepersille
2 stkæbler
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 11: Æbler, kartofler, persille, spidskål
  • 1

    Skræl kartoflerne og gulerødderne, skær dem i mundrette størrelser og kog dem møre i letsaltet vand.

  • 2

    Snit spidskålen fint, pil skrællen af løget og skær det i små tern og dræn og skyl kikærterne.

  • 3

    Varm en gryde eller wok op med olivenolie. Svits karry, spidskål og løg. Tilsæt kikærter, cremefine og bouillon og lad det simre i ca. 5 min. Tilsæt kartofler og gulerødder og lad det simre videre i ca. 5 min.

  • 4

    Skyl persille og æbler. Hak persillen fint og skær æblerne i små tern.

  • 5

    Server retten i skåle og top med friskhakket persille og æbletern. Velbekomme!

Karrykål med kartofler og kikærter