Hotwings med bagte rodfrugter, avocadocreme og couscoussalat

4 personer

Ingredienser

450 gfrosne rodfrugter
750 ghotwings
150 gcouscous
3 dlkogende vand
40 gsolsikkekerner
1 pottebredbladet persille
1 stklime
2 stkavocado
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 44.
  • 1

    Tænd ovnen på 210° varmluft.

  • 2

    Læg rodfrugterne på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem i en slat olivenolie. Krydr med salt og peber og bag rodfrugterne i ca. 30 minutter til de er gyldne. Husk at vende dem undervejs.

  • 3

    Læg de frosne hotwings på en bageplade beklædt med bagepapir. Sæt bagepladen i ovnen i 20-25 minutter.

  • 4

    Hæld kogende vand over couscousen i en gryde. Tilsæt lidt salt, rør rundt, læg låg på og lad det trække i ca. 5 minutter.

  • 5

    Rist solsikkekerner på en tør pande til de er gyldne. Køl dem af på en tallerken. Skyl æblerne og skær dem i tern eller strimler. Skyl persillen og hak den fint. Bland begge dele med couscous og solsikkekerner. Smag til med lidt olivenolie, limesaft, salt og peber.

  • 6

    Flæk avocadoen og fjern stenen. Tag kødet ud og mos det med en gaffel. Smag til med salt, peber og limesaft. Hvis du er vild med guacamole, kan du sagtens tilsætte lidt presset hvidløg.

  • 7

    Server de lækre hotwings sammen med bagte rodfrugter, avocadocreme og couscoussalat. Velbekomme!

 Hotwings med bagte rodfrugter, avocadocreme og couscoussalat