Grillspyd med svinekød. Serveret med kartofler, sauce og salat
4 personer
Ingredienser
1000 g | kartofler |
400 g | koteletter |
400 g | færdiglavet brun sauce |
50 g | solsikkekerner |
3 stk | pære |
200 g | revet rødbeder |
paprika | |
tørret oregano | |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Skyl og skrub kartoflerne og skær de store kartofler i mindre stykker. Kog dem i saltet vand, til de er blevet møre, når du prikker i dem med en gaffel. Gem fire kartofler til kartoffelmadder i morgen.
- 2
Skær svinekoteletterne i store tern og bland dem med paprika og oregano efter eget ønske. Sæt koteletternene på spyd og krydr herefter med salt og peber. Steg dem på en pande med lidt olie. Du kan også grille dem, hvis vejret er til det.
- 3
Opvarm saucen i en gryde eller i mikroovnen.
- 4
Rist solsikkekernerne på en tør pande, til de er blevet gyldne. Køl dem af på en tallerken. Skyl pærerne og skær dem i tynde både. Bland pærer og solsikkekerner sammen med revne rødbeder og valgfri dressing.
- 5
Server de lækre spyd med de kogte kartofler, saucen og rødbedesalaten. Velbekomme!