Fiskedeller med fyldig salat og bulgur

4 personer

Ingredienser

200 gbulgur
250 ggulerødder
1 stkfennikel
90 gsoltørrede tomater
1 pottedild
200 gsnittet hvidkål
30 gspæde spinatblade
1 stkcitron
400 gfiskefars
rapsolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 41.
  • 1

    Kog bulguren efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Snit fenniklen fint - brug evt. et mandolinjern. Hak soltørrede tomater og dild fint. Gem olien fra de soltørrede tomater.

  • 3

    Vend revet gulerod og fennikel sammen med soltørrede tomater, dild, snittet hvidkål, spinat og en god sjat olie fra de soltørrede tomater. Smag til med citronsaft, salt og peber.

  • 4

    Varm en pande op med rapsolie og form fiskedellerne med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider, til de har en fast konsistens og en gylden farve på begge sider.

  • 5

    Server fiskedellerne sammen med den fyldige salat og bulgur. Velbekomme!

Fiskedeller med fyldig salat og bulgur