Fiskedeller med fyldig salat og bulgur
4 personer
Ingredienser
200 g | bulgur |
250 g | gulerødder |
1 stk | fennikel |
90 g | soltørrede tomater |
1 potte | dild |
200 g | snittet hvidkål |
30 g | spæde spinatblade |
1 stk | citron |
400 g | fiskefars |
rapsolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 41.
- 1
Kog bulguren efter anvisningen på pakken.
- 2
Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Snit fenniklen fint - brug evt. et mandolinjern. Hak soltørrede tomater og dild fint. Gem olien fra de soltørrede tomater.
- 3
Vend revet gulerod og fennikel sammen med soltørrede tomater, dild, snittet hvidkål, spinat og en god sjat olie fra de soltørrede tomater. Smag til med citronsaft, salt og peber.
- 4
Varm en pande op med rapsolie og form fiskedellerne med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider, til de har en fast konsistens og en gylden farve på begge sider.
- 5
Server fiskedellerne sammen med den fyldige salat og bulgur. Velbekomme!