Dobbeltcheese pizza med oksepølse. Hertil bagte gulerødder
4 personer
Ingredienser
| 500 g | gulerødder |
| 10 g | dukkha krydderimix |
| 1 stk | granatæble |
| 80 g | oksespegepølse |
| 450 g | gaudaost |
| 8 stk | fuldkornstortillas |
| 280 g | tomatsauce |
| olivenolie | |
| tørret oregano |
Tilberedning
- 1
Tænd ovnen på 250° varmluft.
- 2
Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Læg dem i et ovnfast fad og top med olie og dukkah-krydderi. Bag gulerødderne i ca. 20 minutter.
- 3
Del granatæblerne og befri kernerne fra skrællen. Skær spegepølseskiverne halvt over. Riv gaudaosten på den grove side af rivejernet. Stil det hele til side.
- 4
Læg tortillaerne på hver sin bageplade beklædt med bagepapir eller på samme bageplade, hvis der er plads - lav evt. kun to ad gangen. Så kan du genbruge bagepapiret.
- 5
Fordel halvdelen af osten på hver tortilla og læg en tortilla ovenpå. Smør pizzasauce på det øverste lag og fordel pølserne på tortillaerne og top med mere ost og oregano. Bag nu tortilla-pizzaerne i ovnen i 10-15 minutter, til de er gyldne og sprøde.
- 6
Server de sprøde tortilla-pizzaer med bagte gulerødder toppet med friske granatæbler som tilbehør.
